ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Muzaffer Aydoğdu Ortaokulu

Ock

KLAVUZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ek-1 BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Ock

Altındağ Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce başarılı sporcuların tespit edilebilmesi amacıyla "Her Okul Bir Şampiyon" protokolüne imza atıldı.

JUDO ve MAVİ VATAN YÜZME HAVUZU Hizmetlerinden belirtilen saatlerde  yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 12.01.2024 tarihine kadar okul idaresine başvurması hususunda;

Üst yazı için tıklayınız.

Protokol için tıklayınız.

Ock

10.01.2023 Çarşamba Günü Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Geneli Deneme Sınavı Yapılcaktır.

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13.12.2023 tarihinde  İlçe genelinde  LGS kapsamında deneme sınavı yapılacaktır.

Ara

Okulumuzda 14 Aralık 2023 tarihinde  09:00-16:00 saatleri arasında kermes düzenlenecektir. Kermesimiz Milli Eğitim Bakanlığı ÇEDES PROJESİ kapsamında yasal prosedür ve izinler doğrultusunda yapılacak olup, toplanan yardım Okul Aile Birliği Hesabına yatırılacak olup resmi kanallar aracılığı ile yardım ulaştırılacaktır.