ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Muzaffer Aydoğdu Ortaokulu

Haz

Gelenekselleştirdiğimiz Fen Bilimleri, Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar derslerine ait öğrencilerimizin çalışmalarını ve projelerini sergiledik. Aynı zamanda okul şenliğimizi de yaptık.

Bu çalışmalarda emeği olan bütün öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.

Sergimize katılan ve bize destek olan bütün misafirlerimize de teşekkür ederiz.

Haz

Şbt

Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türk Grubu Başkanlığı tarafından katılımcıların 10 parmak yazma hızlarına yönelik düzenlenen Türkiye İnternet Klavye Şampiyonasında okulumuz 6/J öğrencisi Döndü Nur AKUŞ üstün bir performans göstererek Türkiye 21.’si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Ankara Kalkınma Ajansı ve Ankara İl  Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen“Girişimci Öğrenciler Akıllı Cihaz Tasarlıyor” isimli proje kapsamında Gazi Üniversitesi´nde düzenlenen eğitime katıldık. Öğrencilerimize girişimcilik ruhu ile endüstri 4.0’ın beraberinde getirdiği 21. Yüzyıl becerilerinden olan “programlama” ve “kompütasyonel düşünme” becerilerini kazandırmayı hedefleyen bu etkinlikte öğrencilerimiz 3D tasarım ve robotik kodlama eğitimi alarak “akıllı cihaz” tasarladılar. Öğrencilerimize 17 Ocak’ta düzenlenecek olan yarışmada başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda velilere yönelik "Gıdanı Tanı Seçimini Yap" gıda eğitim semineri düzenlendi. Katkılarından dolayı Ankara Büyük Şehir Belediyesi ne teşekkür ederiz.

Kas

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik tanıtım gezilerimizi bu yılda gerçekleştirdik. Ankara Atatürk Lisesi ve Pursaklar Fen Lisesi´ne düzenlemiş olduğumuz gezi ile öğrencilerimize tercih yapabilecekleri okulları tanıtmış olduk.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk´ü ölümünün 78. yıldönümünde sevgi, saygı, onur ve minnetle andık.